Λουσέ: «Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για τους τίτλους - Αυτά μου είπε ο Σανταμαρία»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Τομ Λουσέ στο PAOK TV, οριοθετώντας τους στόχους του με τη νέα του ομάδα και σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ.Ο Γάλλος μέσος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις, υπογραμμίζοντας την ευελιξία του να αγωνιστεί τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα ως εξτρέμ ή full back.
Παράλληλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τονίζοντας πως ήρθε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση τίτλων.
Τέλος, ο Γάλλος «πολυθεσίτης» αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, αλλά και στην ιδιαίτερη χαρά του για την επανένωση με τον συμπατριώτη του, Μπατίστ Σανταμαρία, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:
Τα πρώτα συναισθήματα μετά την ένταξη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους φιλάθλους και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».
Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου σαν ποδοσφαιριστή: «Μπορώ να αγωνιστώ σε πολλές και διαφορετικές θέσεις. Ως μέσος, εξτρέμ, αριστερό μπακ ή full back. Είμαι ένας απλός παίκτης με καλό χαρακτήρα. Πιστεύω ότι είμαι τεχνικά καταρτισμένος και έξυπνος παίκτης. Μπορώ να τρέχω πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο».
Για τη συνύπαρξη με τον Σανταμαρία. Τι είπανε στη μεταξύ τους συζήτηση: «Μου είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό σύλλογο, με καλές εγκαταστάσεις μία όμορφη πόλη και καταπληκτικούς φιλάθλους, που δημιουργούν μεγάλη πίεση. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει για αυτό ήρθα σε αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλό παιδί ο Μπατίστ, πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει να παίζω μαζί του και είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ μαζί».
Τι γνώριζες για τον ΠΑΟΚ; «Είδα τον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram και διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχω δει πολλά βίντεο, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Η στήριξή τους προς τους παίκτες είναι πολύ σημαντική και μας δίνει μεγάλο κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για αυτούς και για τον σύλλογο».
Ένα μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Γεια σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο».