Ηρακλής: Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βίτορ Μερ στον «Γηραιό»
Στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του προχωρά ο Ηρακλής, αποκτώντας τον Βίτορ Μερ με μονοετή δανεισμό από τον ΑΠΟΕΛ έως το τέλος της περιόδου 2026-2027, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κυπριακός σύλλογος.Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μπακ (ύψους 1,80 μ.), ο οποίος θα πλαισιώσει τους Νιζέτ και Μουνιόθ στη γραμμή άμυνας των «κυανόλευκων», προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κορίνθιανς.
Το καλοκαίρι του 2024 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο την περασμένη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συμφωνία δανεισμού του Vitor Meer στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης
— APOEL FC (@apoelfcofficial) July 31, 2026
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Vitor Meer.
Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το… pic.twitter.com/rzVBROQHLp
Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:
«Συμφωνία δανεισμού του Vitor Meer στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Vitor Meer.
Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Ευχόμαστε στον Vitor κάθε επιτυχία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης».