Παναθηναϊκός: Η πρώτη φωτογραφία του Φρανσίσκο με τα «πράσινα» στο T-Center
Σε ρυθμούς Σιλβέν Φρανσίσκο κινούνται στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Γάλλο γκαρντ να πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στο Telekom Center Athens λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα.Ο 28χρονος πλέι μέικερ, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το νέο του «σπίτι». Εντυπωσιασμένος από τους χώρους, ο Γάλλος άσος κατέγραψε στιγμιότυπα, με την πράσινη ΚΑΕ να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Φρανσίσκο αναμένεται να αποτελέσει βασικό πυλώνα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
First day. New home. All GREEN. ☘️💚
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) July 31, 2026
Experience Sylvain Francisco's first day at Telekom Center Athens.#WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 pic.twitter.com/GvvIGQHXi8