Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλα καλά τελικά με τον Μαρκίζιο!

Όλα καλά τελικά με τον Μαρκίζιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 01:36
Αλλαγή δεδομένων με τον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίζιο, καθώς παρότι το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ιταλίας είχε εκτιμήσει πως ο Ιταλός μέσος έχει υποστεί ρήξη χιαστών, οι εξετάσεις του παίκτη από το ιατρικό τιμ της Γιουβέντους έδειξαν πως δεν υπάρχει καμία ζημιά!

Τρομερά πράγματα στην Ιταλία όσον αφορά τον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο Ιταλός μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ιταλίας και το ιατρικό επιτελείο της «σκουάντρα ατζούρα» είχε εκτιμήσει πως ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο 29χρονος επέστρεψε στο Τορίνο και υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν έχει καμία ζημιά στους χιαστούς και τις επόμενες ημέρες θα κάνει αποθεραπεία μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sky Italia», ο Μαρκίζιο είναι πιθανό να προλάβει τη ρεβάνς με τη Μονακό στις 22 Απριλίου για τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Δέχτηκε απειλές θανάτου ο Κόντε»


Όλα καλά τελικά με τον Μαρκίζιο!
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Κόντε δέχτηκε απειλές θανάτου μετά την είδηση πως ο Μαρκίζιο υπέστη ρήξη χιαστών:

«Είδα τον Κόντε, ενοχλημένο το πρωί. Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, δέχθηκε απειλές θανάτου από το Διαδίκτυο. Έχω μιλήσει μαζί του αρκετά και δεν είναι ήρεμος. Όλα αυτά που λέγονται στα κοινωνικά δίκτυα τον έχουν ενοχλήσει, τον έχουν κάνει να αισθάνεται ένοχος για κάτι που δεν είναι» δήλωσε ο Κάρλο Ταβέκιο.

Μάλιστα ο Κόντε δέχτηκε έντονη κριτική από τον από Τζον Έλκαν, πρόεδρο της εταιρείας που ελέγχει τη FIAT και τη Γιουβέντους, ο οποίος δήλωσε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός –και πρώην προπονητής της Γιουβέντους- υποβάλλει σε σκληρή προπόνηση τους Ιταλούς διεθνείς:

«Ίσως να θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο προπονητής με το μεγαλύτερο αριθμό τραυματιών…», με τον Κόντε να απαντάει: «Αναρωτιέμαι γιατί δεν με ρώτησε αυτά τα πράγματα, όταν ήμουν στη Γιουβέντους. Δεν δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε σωστά. Ο τραυματισμός του Μαρκίζιο ήταν ανεξήγητος. Ο ίδιος ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα, τρέχοντας χωρίς τη μπάλα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.