Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προγνωστικά Μουντιάλ: Over και κλείνω

Προγνωστικά Μουντιάλ: Over και κλείνω

Συντάκτης: Teo_L_Train
Teo_L_Train
18/7/2026 15:16
Φινάλε απόψε για την 45η και την 46η ομάδα του Μουντιάλ. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Γαλλία και Αγγλία ολοκληρώνουν απόψε τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον μικρό ημιτελικό. Μια Γαλλία που μάλλον δημιούργησε προσδοκίες μέσα στο τουρνουά κι όλοι την περίμεναν στον μεγάλο τελικό, αλλά τους διέψευσε. Και μια Αγγλία, που ίσως δημιούργησε περισσότερο προσδοκίες μετά τη νίκη επί των Μεξικανών, ίσως και στο 1-0 επί των Αργεντίνων, που όμως βίωσε μια τεράστια “τραγωδία” (βαρύ, αλλά οκ), με τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε στον ημιτελικό. Επιβεβαιώνοντας πάντως τον τίτλο του… “loser” (επίσης βαρύ) που της έχει αποδοθεί τα τελευταία -πολλά είναι η αλήθεια- χρόνια.

Γαλλία - Αγγλία


Μπορεί οι Εμπαπέδες, οι Μπαρκολάδες κι οι Ολίσε να ήταν το φανταχτερό και το εντυπωσιακό στο τουρνουά, όμως οι Όλμο και οι Ρόντρι αποδείχθηκαν ότι είχαν την ουσία. Μια ομάδα κέρδισε ένα… σύνολο ταλαντούχων παιχτών. Όσοι είδαν το ματς, όσοι είδαν το Μουντιάλ, νομίζω το κατάλαβαν. Δε λέω ότι οι Ισπανοί δεν έχουν ποιότητα. Προφανώς. Δεν πας μόνο με ομαδικό πνεύμα και συνεργασίες στον τελικό του Μουντιάλ. Αλλά σίγουρα αν ζήταγα πριν την αναμέτρηση Γαλλία - Ισπανία να γίνει ένα rank με τους καλύτερους παίχτες των ομάδων, θεωρώ (και με βάση το hype του τουρνουά), ότι οι Εμπαπέ, Ολίσε θα ήταν στο 1-2. Και δεν ξέρω και πόσοι Ισπανοί θα έμπαιναν στην πρώτη 5άδα. Σε κάθε περίπτωση η Γαλλία περίπου δεν κατέβηκε στον αγώνα. Ή τέλος πάντω, οι Ισπανοί δεν της έδωσαν “δράμι” ελπίδα, να πιστέψουν ότι μπορεί να πάρουν κάτι από το ματς.Στον άλλο ημιτελικό είχαμε ακόμα μια μεγάλη απόδειξη, του πόσο “φοβική” ομάδα παραμένει η Αγγλία και πόσο μεγάλο “κόμπλεξ” μάλλον έχει, όταν διακυβεύεται κάτι σημαντικό. Το ματς ήταν περίπου στα μέτρα της, ευτύχησε να προηγηθεί και στο 55. Και σε ένα ματς που φαινόταν πως όποιος βάλει πρώτος γκολ, μπορεί και να κερδίσει, ε, η Αγγλία φοβήθηκε να κερδίσει και τελικά… έχασε. Επικά τραγική αντίδραση από τους Άγγλους παίχτες μετά το 1-0, επικά τραγικό κοουτσάρισμα από τον Τούχελ μετά το 1-0 και επική ήττα για την Αγγλία.

Πρόταση: Και κάπως έτσι οι 2 τους θα τα πούνε απόψε στον τελικό της παρηγοριάς. 7 αναμέτρηση για τις 2 ομάδες (5 όμιλοι, 1 προημιτελικός τα προηγούμενα), με την απόλυτη ισορροπία ως τώρα (2-2-2). Ματς στο οποίο ίσως φύγουμε λίγο από τα συστήματα και την τακτική. Ματς στο οποίο μπορεί κι ο “πουλματζής” ο Τούχελ, αν η Αγγλία βάλει γκολ, να πάει και για 2ο. Όχι όπως έκανε με Μεξικό, Νορβηγία, Αγγλία, που όταν πήρε προβάδισμα, πάρκαρε πίσω τα πούλμαν. Περιμένω γκολ κι από τις 2. Βλέπω και Over 3.5, πάω με το G/G & Over 2.5.

Τι παίζουμε στο Γαλλία - Αγγλία:
  • GG & Over 2.5 (1.70)


Δείτε εδώ όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντιάλ

* Οι αποδόσεις όπως βρίσκονταν την ώρα που δημοσιεύθηκε το άρθρο
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.