Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Σαργιούνας
Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και επίσημα ο Ίγκνας Σαργιούνας.Ο Λιθουανός γκαρντ υπέγραψε με τους πρωταθλητές Τουρκίας συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και από τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί ξανά στο επίπεδο της Euroleague.
Ο ίδιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του BCL, όταν και «σκότωσε» την ΑΕΚ όντας παίκτης της Ρίτας.
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Ο Σαργιούνας αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Ζάλγκιρις, ενώ το 2018 πέρασε τον Ατλαντικό για ομάδες του NCAA, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη αρχικά για την Πριενάι και έπειτα για τις Νεπτούνας και Ρίτας.
Οι περσινές του εμφανίσεις στο BCL κέντρισαν το ενδιαφέρον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που του δίνει τώρα την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους.