Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Με Αντσελότι ό,τι και να γίνει»

Πέρεθ: «Με Αντσελότι ό,τι και να γίνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2015 17:43
Τα σενάρια αποχώρησης του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της Ρεάλ διέψευσε κατηγορηματικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ. «Ό,τι και να συμβεί, ο Αντσελότι θα μείνει στον πάγκο της Ρεάλ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ σε περίπτωση ήττας στο «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα.

O πρόεδρος της Ρεάλ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Ιταλό τεχνικό, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο του κόσμου, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας:

«Η παρουσία μου εδώ είναι για να ξεκαθαρίσω πληροφορίες που δεν έχουνε καμία σχέση με την πραγματικότητα και δημιουργούν πίεση στον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Ο,τι και να συμβεί ο Κάρλο Αντσελότι θα συνεχίσει να είναι τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν βγαίνω έξω κάθε μέρα για να διαψεύσω δημοσιεύματα. Ο πρόεδρος είναι περήφανος για τον προπονητή και τους παίκτες. Ότι και να γίνει στο Καμπ Νου, δεν θα αλλάξει τίποτα. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίκτες που θα μπορούσαμε να έχουμε
».

Για την εικόνα της Ρεάλ στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαστε πολύ απαιτητικοί και κάνουμε αυτοκριτική. Πρέπει να δεχτούμε ότι δεν βρισκόμαστε σε μεγάλη φόρμα. Οι προσπάθειες μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, οι τραυματισμοί που μας έχουν ταλαιπωρήσει όλη τη σεζόν, καθώς και οι απαιτήσεις των παιχνιδιών, έχουν κάνει δύσκολη την προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την φόρμα μας. Όμως θα καταφέρουμε ξανά να παίζουμε όπως θέλουμε και θα επιστρέψουμε στις νίκες. Αυτή τη στιγμή το οι παίκτες χρειάζονται την υποστήριξη των οπαδών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.