Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με εφτάρα για Μπάγερν!

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με εφτάρα για Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2015 23:43
Η Σαχτάρ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 3ο μόλις λεπτό λόγω αποβολής του Κούτσερ και η Μπάγερν την διέλυσε, παίρνοντας τη νίκη με 7-0 στο Μονάχο, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπατο μετέτρεψε τη ρεβάνς με την Σαχτάρ η Μπάγερν, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη νίκη με 7-0 στο Μόναχο και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τελείωσαν από το 3ο μόλις λεπτό, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή στον Κούτσερ για ανατροπή του Γκέτσε στην περιοχή. Ο Μίλερ ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν.

Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και στο 34’ διπλασίασαν το προβάδισμα με γκολ του Μπόατενγκ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν πάτησε… φρένο.

Αντιθέτως οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ψάχνουν γκολ, με τον Ριμπερί να «γράφει» το 3-0 στο 49’, ενώ στο 52’ ο Μίλερ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, κάνοντας το 4-0.

Στο 65’ ο Μπαντστούμπερ «έγραψε» το 5-0 με δυνατή κεφαλιά, ενώ στο 75’ ο Λεβαντόφσκι έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Γκέτσε, ενώ οι Βαυαροί είχαν ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.