Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Σαντάνα, Μήτρογλου και Ομάρ στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Σαντάνα, Μήτρογλου και Ομάρ στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2015 14:58
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έμεινε ο Φελίπε Σαντάνα, όπως και οι τραυματίες Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Βίτορ Περέιρα να αφήνει εκτός αποστολής τους τραυματίες Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί.

Ωστόσο η έκπληξη ήρθε με την απουσία του Σαντάνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός τον Βραζιλιάνο στόπερ, όπως και τοn Αυλωνίτη, κάτι που σημαίνει ότι Μποτία και Σιόβας θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας.

Ευχάριστα νέα έρχονται από τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έκανε ατομικό στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιαννιώτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική, ενώ παράλληλα έριξαν το βάρος τους στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Ο Βίτορ Περέιρα δούλεψε πολύ με τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές, τόσο στην σωστή αμυντική αντίδρασή τους, όσο και στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν. Στο δίτερμα που ακολούθησε δουλεύτηκε πολύ η επιθετική στρατηγική και το πρόγραμμα έκλεισε με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.