Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουτιέρες: «Ο Πάρντιου μου είχε πει να ψάξω για άλλη ομάδα»

Γκουτιέρες: «Ο Πάρντιου μου είχε πει να ψάξω για άλλη ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 22:50
Ο Γιόνας Γκουτιέρες, που πρόσφατα επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αποκάλυψε στη «Marca» πως ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου του ζήτησε να ψάξει για νέα ομάδα μετά τη δεύτερη εγχείρηση που υποβλήθηκε στα τέλη του 2013.

Το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Νιούκαστλ μετά τη μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο έδωσε την Τετάρτη ο Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 17μηνη απουσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες ενώ του αφαιρέθηκε ο αριστερός όρχις και κατάφερε να πετύχει το μεγάλο του στόχο, φορώντας ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ σε επίσημο παιχνίδι.

Ο ίδιος μίλησε στη «Marca», αποκαλύπτοντας πως ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ και νυν της Κρίσταλ Πάλας, Άλαν Πάρντιου του ζήτησε να αναζητήσει νέα ομάδα στα τέλη του 2013:

«Μου είπε να ψάξω για νέα ομάδα αμέσως μετά τη δεύτερη εγχείρηση μου στα τέλη του 2013. Αυτό με πόνεσε πολύ… Πρέπει να φέρεσαι πιο ανθρώπινα και να μην νοιάζεσαι μόνο για το ποδόσφαιρο και τις επιχειρήσεις…» δήλωσε ο Γκουτιέρες που αγωνίστηκε για 25 λεπτά κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.