Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά τιμωρία για το… φτύσιμο στους Έβανς και Σισέ

Βαριά τιμωρία για το… φτύσιμο στους Έβανς και Σισέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 16:21
Με ποινή εφτά και έξι αγωνιστικών τιμωρήθηκαν οι Παπίς Σισέ και Τζόνι Έβανς αντίστοιχα για τις… φτυσιές που αντάλλαξαν στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ.

Παραδειγματική ήταν η τιμωρία της αγγλικής ομοσπονδίας στους Παπίς Σισέ και Τζόνι Έβανς για την… ανταλλαγή φτυσιμάτων στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρνηθεί την κατηγορία ωστόσο τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές αποκλεισμό και θα χάσει τον αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Τότεναμ, Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (εκτός αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου).

Από την άλλη, ο Παπίς Σισέ δήλωσε ένοχος και τιμωρήθηκε με εφτά αγωνιστικές, μια αγωνιστική περισσότερη δηλαδή από τον Έβανς. Η αιτία της μεγαλύτερης τιμωρίας του έχει να κάνει με το γεγονός πως ήταν υπότροπος καθώς νωρίτερα στη σεζόν είχε χτυπήσει με τον αγκώνα τον Κόουλμαν της Έβερτον, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Έτσι, ο πρώτος σκόρερ της Νιούκαστλ (11 γκολ σε 19 αγώνες) θα λείψει από τα παιχνίδια με Έβερτον, Άρσεναλ, Σάντερλαντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Σουόνσι και Λέστερ και θα έχει ξανά δικαίωμα συμμετοχής στις 9 Μαΐου για τον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

Να σημειωθεί πως κανένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.