Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ξέσπασε με εξάρα η Μαρσέιγ (video)

Σαμπιονά: Ξέσπασε με εξάρα η Μαρσέιγ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 01:51
Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε η Μαρσέιγ, η οποία διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας την Τουλούζ και φώναξε «παρών» στην κούρσα για τον τίτλο, μειώνοντας προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λιόν, μια αγωνιστική πριν την μεταξύ τους μονομαχία στο «Βελοντρόμ».

Σε περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Τουλούζ η Μαρσέιγ. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε εντυπωσιακή νίκη με 6-1 στο «Μουνισιπάλ» και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την Λιόν.

Οι Μασσαλοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπατσουαγί με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αλοέ «έγραψε» από κοντά το 2-0, ενώ στο 20’ ο Μουμπάντζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα μετά από γύρισμα του Αγιού.

Στο 44’ ο Μπατσουαγί σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ, ολοκληρώνοντας με το καλύτερο τρόπο το ονειρικό πρώτο μέρος για την Μαρσέιγ. Η Τουλούζ κατάφερε να μειώσει στο 75’ με τον Μπεν Γιεντέρ, ωστόσο δύο λεπτά μετά ήρθε η απάντηση από τον Αγιού, ο οποίος «έγραψε» το 5-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζινιάκ στο 88’, με τον Γάλλο άσο να διαμορφώνει το τελικό 6-1 με ωραία προσωπική ενέργεια, «σφραγίζοντας» έτσι την μεγαλύτερη φετινή νίκη της Μαρσέιγ.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» των Μασσαλών από τις 4 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με την Καέν!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.