Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση»

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2015 18:03
Μπορεί η Μπάγερν να έχει πετύχει 20 γκολ στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η ομάδα του χρειάζεται να βελτιώσει την επιθετική της εικόνα.

Άμεση βελτίωση στην επιθετική εικόνα της Μπάγερν ζήτησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως ανάφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Ανόβερο.

Ο τεχνικός των Βαυαρών δήλωσε ευχαριστημένος με την άμυνα της Μπάγερν, όχι όμως και με την επίθεση, τονίζοντας πως τα πολλά γκολ της ομάδας του οφείλονται στη μεγάλη ποιότητα των παικτών που διαθέτει και όχι στο επιθετικό παιχνίδι της:

«Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση. Αμυντικά είμαστε πολύ σταθεροί καθώς οι αντίπαλοι δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες εναντίων μας. Επιθετικά είναι το πρόβλημα. Μπορεί πρόσφατα να σκοράραμε πολλά γκολ, αλλά αυτό έγινε επειδή οι παίκτες μας είναι καλοί. Σαν συνολική εικόνα, το επιθετικό μας παιχνίδι χρειάζεται βελτίωση» δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν.

Για το αν στο μυαλό του βρίσκεται το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε:

«Αρχικά, πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με το Ανόβερο, όχι τον επαναληπτικό με τη Σαχτάρ. Υπάρχουν ακόμη 33 διαθέσιμοι βαθμοί και πρέπει να τους πάρουμε όλους, ξεκινώντας από το Ανόβερο. Η Βόλφσμπουργκ μας κυνηγάει και βρίσκεται μόλις οκτώ βαθμούς πίσω. Θα διαλέξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δε θα ξεκουράσω κάποιον για το παιχνίδι με τη Σαχτάρ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.