Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με… υπογραφή Αραβίδη

Football League: Με… υπογραφή Αραβίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 16:59
Με δύο γκολ του Αραβίδη (2’, 77’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Επισκοπή στην Κρήτη και διατήρησε το αήττητο στη Football League.

Δεν σταματάει πουθενά η ΑΕΚ! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη, η «Ένωση» επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής στην Κρήτη και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Football League.

Πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Αραβίδη. Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Έλληνας άσος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Επισκοπής για το 1-0!

Η ομάδα του Τραιανού Δέλλα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και δημιούργησε καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, όχι όμως την κλασσική ευκαιρία για να παραβιάσει την εστία του Γουναρίδη.

Η μοναδική καλή στιγμή της Επισκοπής ήρθε στο 50’ με σουτ του Πάλλα που έφυγε έξω από το δοκάρι του Ανέστη. Η ΑΕΚ δεν μπήκε το ίδιο δυνατά στην επανάληψη, ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά, ανέβαζε την απόδοση της και στο 70’ είχε δοκάρι με σουτ του Μάνταλου από πλάγια θέση.

Εφτά λεπτά μετά ο Αραβίδης κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη για την «Ένωση», στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την ΑΕΚ να προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της στο δρόμο για την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.