Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Κέρδισε και ξέφυγε η ΑΕΚ (video)

Football League: Κέρδισε και ξέφυγε η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2015 20:21
Με γκολ των Πλατέλλα (35’) και Μάνταλου (86’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση του Νότιου ομίλου της Football League. Μείωσαν στο 90+2’ με τον Κυβελίδη οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δύο δοκάρια για την ισοφάριση.

Δεν σταματάει πουθενά η ΑΕΚ! Η «Ένωση» επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής στο ΟΑΚΑ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Κακό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, με την ΑΕΚ να δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα της Παναχαϊκής. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο 35’ κατάφερε να προηγηθεί με μακρινό σουτ του Πλατέλλα από το ύψος της περιοχής.

Ο Έλληνας άσος είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ στο 42’ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με την Παναχαική να είχε δύο δοκάρια με τους Μπουντόπουλο (43’) και Ντα Κόστα (45’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Πλατέλλα (46’) και Αραβίδη (50’) ενώ στο 56’ ο Γιόχανσον έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση της Παναχαικής ήρθε δύο λεπτά μετά, με τον Κυβελίδη να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ και τελικώς στο 86’ ο Μάνταλος «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του με όμορφο πλασέ. Το μόνο που κατάφερε η Παναχαική ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με γκολ του Κυβελίδη, έπειτα από τραγικό λάθος του Ανέστη που έχασε τη μπάλα από τον Στεργίδη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.