Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: ΠΑΣ... για Τσάμπιονς Λιγκ!

Σούπερ Λιγκ: ΠΑΣ... για Τσάμπιονς Λιγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2013 21:12
Με γκολ του Λίλα στο 88’, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στη Τούμπα και ανέβηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας!

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, έκανε ξανά την έκπληξη, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη της στα πλει-οφ μετά από το 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, και μπορεί πλέον να ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλει-οφ και μάλιστα, δεχόμενος ξανά γκολ λίγο πριν τη λήξη, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα στη λήξη του αγώνα.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: ΠΑΣ... για Τσάμπιονς Λιγκ!
Μπορεί ο ΠΑΣ να έπαιζε στην Τούμπα με αρκετούς αναπληρωματικούς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μια φορά το πολύ κακό πρόσωπο που έχει εμφανίσει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην κλειστή και καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ, με κύριο εκφραστή τον Καμαρά, ενώ από την άλλη ο Σαλπιγγίδης σπατάλησε και αυτός δύο καλές ευκαιρίες από πλεονεκτική θέση.

Το ημίχρονο τελείωσε, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζει την ομάδα για το κακό θέαμα, με αποτέλεσμα ο Γεωργιάδης να ρίξει στο δεύτερο μέρος τον Βούκιτς αντί του Λόρενς και λίγο αργότερα τον Ολίσε αντί του Σαλπιγγίδη.

Οι αλλαγές έφεραν αρχικά αποτελέσματα, καθώς ο «δικέφαλος» ανέβασε ρυθμούς και πίεσε ασφυχτικά τον ΠΑΣ, με τον Ετό στέλνει αρχικά τη μπάλα ελάχιστα άουτ με σουτ στο 58, ενώ ένα λεπτό μετά ο Φεγκρούς απόκρουσε το σουτ του Κάτσε, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 72΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούκιτς, ωστόσο η φάση του ματς έγινε στο 83’όταν ύστερα από σέντρα του Κατσουράνη, ο Αθανἀσιάδης έστειλε τη μπάλα εξ’ επαφής στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Ολίσε σημάδεψε τον Μπέριο ο οποίος βρίσκονταν στη γραμμή της εστίας.

Και αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε το γκολ, τελικώς το πλήρωσε στο 88’ όταν ύστερα από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο ο Λίλα με πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους γηπεδούχους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.