Ντόντσιτς για Σπανούλη: «Ήταν ο μπασκετικός πατέρας μου στην Ευρώπη»
Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το μπασκετικό είδωλο του Λούκα Ντόντσιτς από τα παιδικά ακόμη χρόνια του Σλοβένου, και παραμένει, όπως ο ίδιος ο σταρ των ΛΑ Λέικερς τόνισε, ένα πρόσωπο που στηρίζει και παρακολουθεί με ενδιαφέρον.Ο πρώην καλαθοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη σερβική «Mozzart Sport», με αφορμή την παρουσία του στην Ευρώπη, μιλώντας για διαφορετικές πτυχές της καριέρας και της ζωής του στο μπάσκετ. Ανάμεσα στα θέματα που ξεχώρισαν ήταν και η αναφορά του στον άνθρωπο που θεωρεί πρότυπό του.Ο Ντόντσιτς δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον Σπανούλη. Όταν ο ίδιος έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, ο «Kill Bill» πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες μορφές της εποχής.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Ο Σλοβένος γκαρντ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον νυν προπονητή του Άρη, τονίζοντας ότι πάντα απολάμβανε να τον παρακολουθεί ως παίκτη και χαρακτηρίζοντάς τον «μπασκετικό πατέρα» του στην Ευρώπη.
«Εξακολουθώ να στέκομαι στο πλευρό του Σπανούλη. Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης και μου άρεσε πολύ να τον παρακολουθώ. Για μένα, ο Σπανούλης ήταν ο… μπασκετικός πατέρας μου στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.