Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2015 23:59
Με τον Μπαλοτέλι να περνάει ως αλλαγή και να σκοράρει στο 83’, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-2 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την τετράδα. Προηγήθηκαν με Μάρκοβιτς (15’) και Τζέραρντ (53’ πεν.) οι «κόκκινοι», ισοφάρισαν προσωρινά με Κέιν (26’) και Ντεμπελέ (61’) οι «πετεινοί».

Την 5η συνεχόμενη νίκη της κόντρα στην Τότεναμ πανηγύρισε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 3-2 των «πετεινών» στο «Άνφιλντ» και μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά τους από την τετράδα.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 15ο λεπτό με σουτ του Μάρκοβιτς, ωστόσο η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα από την Τότεναμ, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 στο 26’ με γκολ του Κέιν, που έφτασε τα 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, είχαν δοκάρι με φοβερό τακουνάκι του Στάριτζ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Άγγλου φορ από τον Ρόουζ στο 53’.

Ο Τζέραρντ ανέλαβε την εκτέλεση και ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, όμως και πάλι η απάντησε ήρθε άμεσα από την Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την προειδοποιητική βολή τους στο 55’ με σουτ του Λαμέλα που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Μινιολέ και στο 61’ ο Ντεμπελέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σκοράροντας από κοντά, έπειτα από ασίστ του Κέιν (οι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ).

Η Λίβερπουλ χρειάζονταν γκολ και ο Ρότζερς αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τους Μπαλοτέλι και Λαλάνα, με τις δύο αλλαγές να συνεργάζονται εξαιρετικά στη φάση που χάρισε τη νίκη για τους «κόκκινους» στο 83ο λεπτό.

Ο Λαλάνα έκανε την μπαλιά στον Μπαλοτέλι και αυτός κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Γιορίς, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει –προσωρινά- την ομάδα του στο -3 από την τετράδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.