Μουντιάλ 2026 - Γκιουλέρ: «Θεέ μου γιατί; Ζητάμε συγγνώμη, ντρεπόμαστε...» (video)
Ράκος ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Τουρκίας, Αρντά Γκιουλέρ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας του από το Μουντιάλ, ύστερα από την ήττα (0-1) από την Παραγουάη τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/6).Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το στιγμιότυπο που ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μονολογούσε «Θεέ μου, γιατί;», αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς με την «Αλμπιρόχα», ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός φρόντισε στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από τον τουρκικό λαό για το απογοητευτικό αποτέλεσμα.
«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη, ντρεπόμαστε. Όλοι παίζουμε για κορυφαίες ομάδες και θα έπρεπε να τα πάμε πολύ καλύτερα σε αυτή τη διοργάνωση. Σε δύο παιχνίδια, δεν πετύχαμε κανένα γκολ και αυτό δεν είναι αποδεκτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αρντά Γκιουλέρ.
Τι κι αν δεν είσαι στην Αμερική; Η Novibet παίζει μεγάλη μπάλα ⚽
Προσφορά* χωρίς κατάθεση που δεν χάνεται με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα*! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή
Προσφορά* χωρίς κατάθεση που δεν χάνεται με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα*! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή
Δείτε την απογοήτευσή του μετά την ήττα από την Παραγουάη: