Αστέρας AKTOR: Επιστρέφει στους Αρκάδες ο Κώτσιρας!
Ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης ύστερα από μία πενταετία.Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Έλληνας δεξιός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Αρκάδες και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από το σύλλογο!
Ο 33χρονος άσος, μετά από μία πενταετία στο «τριφύλλι», αποχώρησε από το σύλλογο, με τη σκέψη επιστροφής του στην ομάδα όπου αγαπήθηκε να τριγυρνά συνεχώς στο μυαλό του. Δεν αποτελεί «μυστικό» άλλωστε, πως οι σχέσεις του Κώτσιρα με τον Αστέρα AKTOR είναι ιδιαίτερα ισχυρές, καθώς αποτέλεσε την πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στη Stoiximan Super League, έγινε αρχηγός της και κατάφερε να κερδίσει την κλήση του στην εθνική ομάδα.
Ο δεξιός μπακ, που κατέγραψε 135 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ, παρέμεινε ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των Αρκάδων ακόμη και μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Άνθρωποι και φίλαθλοι του συλλόγου δεν έκρυψαν ποτέ την επιθυμία τους να τον δουν ξανά να αγωνίζεται με τα κιτρινομπλέ.
Η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του στην Τρίπολη και όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Κώτσιρας θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιστρέφοντας σε μια ομάδα με την οποία συνέδεσε μεγάλο μέρος της καριέρας του.
Ο 33χρονος αμυντικός κατέγραψε 156 συμμετοχές με τα «πράσινα» την τελευταία πενταετία, μετρώντας 10 ασίστ, ενώ αποτέλεσε και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας!
Στοιχηματική με τη... σφραγίδα του Agones.gr 👉ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ