Kλείνει Γκιτέρσο από τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας AKTOR
Στο στόχαστρο ομάδων της Super League βρίσκεται ο Γιάννης Γκιτέρσος, με τον Αστέρα Τρίπολης να επιδεικνύει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.Ο 21χρονος επιθετικός προέρχεται από μια εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και μία ασίστ σε 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Το συμβόλαιο του νεαρού φορ με τους «ασπρόμαυρους» εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατηρεί οψιόν ανανέωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε επαφές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη μετακίνησή του στην Αρκαδία, με τον ΠΑΟΚ να επιδιώκει να διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μελλοντική παραχώρηση του παίκτη.