Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: «Όρθια» στη Ριζούπολη η ΑΕΚ (video)

Football League: «Όρθια» στη Ριζούπολη η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2015 20:16
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 81’, η ΑΕΚ, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 23’ και με εννέα από το 87’, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα. Ένταση και επεισόδια στη Ριζούπολη στο φινάλε του αγώνα.

Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29’, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή βαθμολογική απώλεια για την ΑΕΚ, η οποία έχασε με αποβολές τους Πλατέλλα και Μάνταλο, ενώ στο 86’ είχε δοκάρι με τον Μπρέσεβιτς για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η «Ένωση» προσπαθούσε από τα πρώτα λεπτά να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρία (της ακυρώθηκαν σωστά δύο γκολ ως οφσάιντ) και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο 23’, όταν ο Πλατέλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έξι λεπτά μετά ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Κοτσώνη να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Μάνταλου (32’) και πλασέ του Τζανετόπουλου (45+1’), ωστόσο στο 50’ χρειάστηκε την απόκρουση του Ανέστη σε τετ-α-τετ με τον Ανγκούλο για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους, είχαν δύο ευκαιρίες με κεφαλιές του Μπρέσεβιτς (68’, 70’) και στο 78’ ο Αραβίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χατζησήση.

Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, «γράφοντας» το 1-1 στο 81’, ενώ πέντε λεπτά μετά η ΑΕΚ «άγγιξε» την ανατροπή, με τον Μπρέσεβιτς να στέλνει με ψαλιδάκι τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 87ο λεπτό, η «Ένωση» έμεινε με 9 παίκτες, με τον Μάνταλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν για αρκετά λεπτά με την αστυνομία να είναι απούσα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.