Μουντιάλ Τελετή Έναρξης: Τα «'σπασαν» Σακίρα και J Balvin! (video)
Φαντασμαγορική ήταν η τελετή έναρξης του Μουντιάλ, η οποία έλαβε χώρα στο κατάμεστο «Στάδιο Αζτέκα», περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα Μεξικό - Νότια Αφρική.Την παράσταση έκλεψε ασφαλώς η Κολομβιανή σούπερ σταρ, Σακίρα, που μαζί με τον Burna Boy μάγεψαν με το «Dai Dai», το επίσημο τραγούδι της φετινής διοργάνωσης, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο J Balvin, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την εμφάνισή του με την Ελένη Φουρέιρα στα Mad VMA 2014.
Υπενθυμίζεται, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των Μουντιάλ, θα πραγματοποιηθούν τρεις διαφορετικές τελετές έναρξης, μία σε κάθε διοργανώτρια χώρα.
Τι κι αν δεν είσαι στην Αμερική; Η Novibet παίζει μεγάλη μπάλα ⚽
Προσφορά* χωρίς κατάθεση που δεν χάνεται με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα*! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή
Προσφορά* χωρίς κατάθεση που δεν χάνεται με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα*! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή