Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2015 13:47
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Χάρης Μαυρίας καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του από τη Σάντερλαντ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναικό. Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα και σήμερα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Η συμφωνία αφορά εξάμηνο δανεισμό από τη Σάντερλαντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το τριφύλλι δεν διατηρεί οψιόν αγοράς του 21χρονου άσου.

Να σημειωθεί ότι ο Μαυρίας δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της Σάντερλαντ τη φετινή σεζόν και περιορίζονταν σε συμμετοχές με την Κ-21 του συλλόγου. Μάλιστα σύμφωνα με την «Sunderland Echo» τον παίκτη διεκδικούσε και η Σέλτικ, ωστόσο ο διεθνής άσος προτίμησε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015», η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.