Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοντέλα: «Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της Τσέλσι για τον Κουαδράδο»

Μοντέλα: «Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της Τσέλσι για τον Κουαδράδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 18:51
Την μεταγραφή του Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Μοντέλα.

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο έναντι του ποσού των 31 εκατ. ευρώ, ενώ αν συμπεριληφθούν τα μπόνους επίτευξης στόχων, η μεταγραφή μπορεί να ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια.

Ο 26χρονος Κολομβιανός άσος αναμένεται αύριο στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, ενώ ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, ΒΙντσέντσο Μοντέλα επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο ομάδων:

«Ειλικρινά, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ως προπονητής είμαι απογοητευμένος, όμως η αλήθεια είναι ότι το ποσό της μεταγραφής ήταν πολύ υψηλό και το άξιζε. Ο Κουαδράδο ήταν πάντα υπόδειγμα επαγγελματία. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν γιατί θα παίξει σε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο Μοντέλα.

Μοντέλα: «Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της Τσέλσι για τον Κουαδράδο»
Μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων αποτελεί και ο εξάμηνος δανεισμός του Σαλάχ στους «βιόλα», με τον Μοντέλα να σχολιάζει:

«Θα πάρουμε τον Σαλαχ, έναν παίκτη που πρέπει να προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πρόκειται για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από το ελβετικό και το αγγλικό. Ο Κουαδράδο μπορεί να παίξει σε περισσότερες θέσεις από ότι ο Σαλάχ» δήλωσε ο Μοντέλα και πρόσθεσε:

«Είναι παίκτης που αγωνίζεται κυρίως σε σύστημα 4-3-3 ή ως δεύτερος επιθετικός. Πρόκειται για σπουδαίο παίκτη και ελπίζω να βρούμε θέση γι’ αυτόν στο σύστημα μας με πέντε μέσους. Είναι όμως δύσκολο να καλύψει το κενό του Κουαδράδο».

Να σημειωθεί πως ο Αντρέ Σούρλε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την παραχώρηση του Γερμανού άσου έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.