Νέα αφαίρεση βαθμών στον ΟΦΗ

Νέα αφαίρεση βαθμών στον ΟΦΗΠοινή τεσσάρων βαθμών επέβαλε στον ΟΦΗ η Σούπερ Λιγκα με αφορμή τα χρέη του στους ποδοσφαιριστές Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ. Δεν ορίστηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Νέο σοκ στον ΟΦΗ, καθώς μετά την αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές προς τον Πέσιτς, η Σούπερ Λιγκα επέβαλε στους Κρητικούς ποινή τεσσάρων βαθμών, αυτή τη φορά για χρέη στους ποδοσφαιριστές Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ.

Παράλληλα δεν ορίστηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, δεν θα γίνουν ούτε τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ αν δεν εξοφληθούν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας

Η ανακοίνωση:


«Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ».Ομάδα που αφορά: ΟΦΗ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: