Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπατίστ: «Θα έλεγα αμέσως "ναι" στον Παναθηναϊκό»

Μπατίστ: «Θα έλεγα αμέσως "ναι" στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2026 20:38
Έτοιμος να αναλάβει πόστο πρώτου προπονητή σε μεγάλη ομάδα της Euroleague, δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού τα τελευταία 12 χρόνια βρίσκεται στους πάγκους του ΝΒΑ, έχοντας περάσει ως βοηθός προπονητή αρκετές ώρες να αποκτά εμπειρίες.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα basketnews και δεν έκρυψε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να βάλει τη δική του φιλοσοφία στον Παναθηναϊκό ως προπονητής του:

«Θα δούμε. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση, θα έλεγα αμέσως "ναι". Ωστόσο, σε κάθε διαδικασία πρόσληψης υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή τη στιγμή. Ελπίζω όσο βρίσκομαι στην Αθήνα να υπάρξει κάποια εξέλιξη και να μάθω αν υπάρχει τέτοια προοπτική ή όχι. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Βρίσκομαι στον υπέροχο κόσμο του NBA εδώ και 12 χρόνια ως βοηθός προπονητή. Διαθέτω εμπειρίες υψηλού επιπέδου τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Έχω μάθει πολλά από τον Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, τον Στιβ Κλίφορντ, τον Κένι Άτκινσον και αρκετούς ακόμη προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Θα ήθελα να βάλω τη δική μου φιλοσοφία σε μια ομάδα και να δω πώς αυτή μπορεί να αποδώσει. Βρίσκομαι στην προπονητική γιατί θέλω να γίνω πρώτος προπονητής και ελπίζω κάποια μέρα να αναλάβω τη δουλειά των ονείρων μου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον»
.

Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό σε απίθανη απόδοση*! 🏀Για νέα μέλη με ΕΓΓΡΑΦΗ
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.