Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα ισοπαλία και -7 για Ρόμα (video)

Σέριε Α: Νέα ισοπαλία και -7 για Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 01:46
Νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο έχασε η Ρόμα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -7 από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Φιορεντίνα η Ρόμα, καθώς η ομάδα του Ραούλ Γκαρσία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους «βιόλα» στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η Φιορεντίνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’ με τον Μάριο Γκόμεζ. Ο Γερμανός φορ που πριν λίγες ημέρες πέτυχε δύο γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντα, αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, ύστερα από το σουτ του Πισάρο, με αποτέλεσμα να τη στείλει στα δίχτυα του Ντε Σάνκτις.

Η Ρόμα είχε καλή στιγμή για την ισοφάριση με κεφαλιά του Ναϊνγκολάν στο 31’ ενώ στο 38’ ο Τόμοβιτς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «βιόλα».

Οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Λιάιτς, ενώ στο 55’ ο Ιτούρμπε θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο ο Ταταρουσάνου βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αργεντινό άσο.

Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με τη Ρόμα να γνωρίζει 3η συνεχόμενη ισοπαλία και 4η στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γκαρσία να βρεθεί στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα διατηρήθηκε στην 6η θέση με 31 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 3η Λάτσιο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τοροσίδης ενώ σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν Μανωλάς και Χολέμπας. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια φάση του δεύτερου μέρους, με τον Χοακίν να τον προσπερνάει με εντυπωσιακή τρίπλα, προσφέροντας ένα από τα highlight της αναμέτρησης.

Τα γκολ:




Η τρίπλα του Χοακίν στον Χολέμπας:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.