Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Καλύφθηκε η ΑΜΚ ύψους 17,5 εκατ. ευρώ!

Παναθηναϊκός: Καλύφθηκε η ΑΜΚ ύψους 17,5 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/6/2026 16:35
Με ανακοίνωσή του, το Γενικό Εμπορικό Μητρώο γνωστοποίησε πως καλύφθηκε η τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ύψος της εν λόγω ΑΜΚ, που είχε αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 15 Δεκεμβρίου του 2025, ανερχόταν στα 17,5 εκατ. ευρώ, και ασφαλώς, καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζο.

Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό σε απίθανη απόδοση*! 🏀Για νέα μέλη με ΕΓΓΡΑΦΗ

(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Η ανακοίνωση από το ΓΕΜΗ:

«Καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 000330401000.

Την 02/06/2026 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 6068483, το από 10/03/2026 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο: Π.Α.Ο. ΠΑΕ και με αριθμό ΓΕΜΗ 000330401000, με το οποίο πιστοποιήθηκε η ολική καταβολή της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 17.500.000,20 ευρώ, που αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 15/12/2025»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.