Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με… υπογραφή Γκριεζμάν η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με… υπογραφή Γκριεζμάν η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 23:29
Με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 10 στη φετινή Πριμέρα, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο και διατήρησε το -4 από την κορυφή.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Αντουάν Γκρειζμάν, ο οποίος με δύο γκολ στο 12’ και στο 22’ έδωσε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ράγιο κατάφερε να μειώσει στο 35’ με μακρινό σουτ του Τρασόρας, ωστόσο στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκριεζμάν, ο Μανούτσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τα 10 γκολ σε 20 παιχνίδια έφτασε στη φετινή Πριμέρα ο Γκριεζμάν, ο οποίος στο φινάλε είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει χατ-τρικ. Στα αξιοσημείωτα πως ο 23χρονος έγινε μόλις ο 3ος Γάλλος παίκτης που φτάνει τα 50+ γκολ στην Πριμέρα μετά τους Μπεν Μπαρέκ και Μπενζεμά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.