Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 22:49
Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Μπόλτον στο «Άνφιλντ» και θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στον επαναληπτικό του «Μάκρον Στέντιουμ».

Λίγη ώρα μετά τους αποκλεισμούς-σοκ των Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόλτον, αλλά δεν έπεσε και θύμα έκπληξης, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Μάκρον Στέντιουμ».

Οι «κόκκινοι» ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Μπόλτον, έχοντας ως καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Χέντερσον στο 12’ που απόκρουσε ο Μπογκντάν.
Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε μεγάλη μέρα καθώς στην επανάληψη νίκησε σε τετ-α-τετ τον Στέρλινγκ (57’), ενώ στο 71’ απόκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Μπορίνι.

Στο 84’ η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Χέντερσον και στο φινάλε ο Μπορίνι έχασε νέα ευκαιρία για να πετύχει το γκολ που θα χάρισε την πρόκριση στους «κόκκινους».

Από την πλευρά της, η Μπόλτον είχε καλή στιγμή στο 66’ με τον Γκούντιονσεν, ενώ να σημειωθεί πως ο Χέσκεϊ επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Άνφιλντ» και κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο της Λίβερπουλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.