Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μήτογλου: «Κίνητρο το μειονέκτημα έδρας» – Τι είπε για τον Γιαννακόπουλο

Μήτογλου: «Κίνητρο το μειονέκτημα έδρας» – Τι είπε για τον Γιαννακόπουλο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/6/2026 16:34
Το κίνητρο που δίνει στον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι ξεκινά τη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL από την έδρα του Ολυμπιακού υπογράμμισε ο Ντίνος Μήτογλου, στη Media Day της ομάδας, μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ (03/06, 21:00).

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση, στις σημαντικές απουσίες των Σλούκα και Ρογκαβόπουλου, αλλά και στα στοιχεία που αναμένεται κρίνουν τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του


«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό, έχουμε παίξει τόσες φορές. Γνωρίζουμε επίσης τα προτερήματά μας. Τα μελετήσαμε και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εναντίον του. Το εκτός έδρας παιχνίδι είναι πρόκληση για εμάς και έξτρα κίνητρο».

Για την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση της Δευτέρας:

«Εχω να πω για αυτό ότι διοίκηση και ομάδα είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Θα ήθελα ό,τι έχει αναφερθεί στην προπόνηση να μείνει εντός των τεσσάρων γραμμών και των αποδυτηρίων. Σίγουρα απαίτησε κάποια πράγματα που ήταν απόλυτα κατανοητά και φυσιολογικά. Έχουμε έναν στόχο που θέσαμε όλοι μαζί και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε».

Για τις απουσίες:

«Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, οι καταπονήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ατυχές. Θα μιλήσω για εμάς, ο Σλούκας και ο Ρογκαβόπουλος είναι μεγάλες απουσίες αλλά πρέπει να προσαρμόσουμε το πλάνο μας όπως το έχουμε κάνει. Είναι ξεκάθαρα θέμα θέλησης».

Για την ψυχολογία μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό:

«Είναι ξεκάθαρα σκληρή δουλειά, έχουμε την εμπειρία για αυτές τις καταστάσεις. Οι τελικοί είναι κάτι διαφορετικό, είναι θέμα ενέργειας, θέλησης και ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος».

Για το πού θα κριθεί η σειρά:

«Είναι θέμα κινήτρου όπως είπα. Θα πέσουν κορμιά, θα γίνουν μάχες. Ο πιο σκληρός θα επιβιώσει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.