Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Άρη ο Ντομπρασίνοβιτς

Ανέλαβε τον Άρη ο Ντομπρασίνοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2015 21:34
Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Πάουλο Κάμπος, ο Άρης βρήκε τον αντικαταστάτη του, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο 37χρονος Μαυροβούνιος -με κυπριακή υπηκοότητα- προπονητής, σταμάτησε την περασμένη σεζόν το ποδόσφαιρο και έκτοτε ταξίδεψε σε διάφορες χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του ως προπονητής.

Πριν μερικούς μήνες παρακολούθησε προπονήσεις της Φιορεντίνα, ενώ να σημειωθεί πως είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA PRO.

Η ανακοίνωση του Άρη:


Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1977 στο Μαυροβούνιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Το 2008 έλαβε μέρος στο Champions League με την κυπριακή Ανόρθωση και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για λογαριασμό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το 2009 απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Κύπρου (29 συμμετοχές).

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA PRO.

Είναι ένας προπονητής που πιστεύουμε ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών στοιχείων που απαιτούνται για να συμβάλει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του ΑΡΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.