Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2015 13:22
O Γιώργος Γκιρτζίκης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά από την σημερινή εκλογική διαδικασία, στην οποία ήταν ο μόνος υποψήφιος. «Όποιος έχει προτάσεις είναι αποδεκτός», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Γιώργο Σαρρή.

Ο επί χρόνια ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΚΕΔ το τελευταίο διάστημα (αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την υποψηφιότητα που έθεσε), συγκέντρωσε 51 ψήφους από τις 55 Ενώσεις, ενώ οι υπόλοιπες 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό (η ψηφοφορία είναι μυστική).

«Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες. Όποιος έχει προτάσεις για την βελτίωση του αθλήματος, είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις» δήλωσε ο Γκιρτζίκης.

Όσο για το θέμα της Εθνικής ομάδας, τόνισε: «Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.