Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Με το δεξί Αλγερία και Σενεγάλη (video)

Κόπα Άφρικα: Με το δεξί Αλγερία και Σενεγάλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2015 23:15
Αλγερία και Σενεγάλη ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα, με την πρώτη να νικάει με 3-1 τη Ν. Αφρική και τη δεύτερη να επικρατεί με 2-1 της Γκάνας χάρη σε γκολ του Σο στο 90+3’.

Στην κορυφή του 3ου ομίλου με 3 βαθμούς ισοβαθμούν Αλγερία και Σενεγάλη μετά τις νίκες τους κόντρα σε Ν. Αφρική (3-1) και Γκάνα (2-1) αντίστοιχα.

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, η Ν. Αφρική κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 51’ με γκολ του Φάλα, ενώ τέσσερα λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Ράντι να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Τρία λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι, η Αλγερία «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Σλιμανί να σημαδεύει το δοκάρι του Κιτ, ωστόσο στο 67’ ο Χλατσαβάγιο, σε προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το σκορ.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 72’ ο Γκουλάμ με ωραία ενέργεια και τελείωμα, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Σλιμανί.

Νίκη στο 90+3’ για Σενεγάλη


Κόπα Άφρικα: Με το δεξί Αλγερία και Σενεγάλη (video)
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης ημέρας του θεσμού, η Σενεγάλη κέρδισε με 2-1 τη Γκάνα και έβαλε σε… περιπέτειες την ομάδα του Αβραάμ Γκραντ, που χρειάζεται τη νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Αλγερία για να μην μείνει πρόωρα εκτός.

Οι Γκανέζοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 14’ με πέναλτι του Α. Αγιού, ωστόσο η Σενεγάλη ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58’ με γκολ του Ντιουφ.

Η Γκάνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 90+3’ ο Σο της Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στη Σενεγάλη.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αλγερία 3
2. Σενεγάλη 3
3. Γκάνα 0
4. Ν. Αφρική 0

Η επόμενη αγωνιστική (23/1):


Γκάνα – Αλγερία
Ν. Αφρική - Σενεγάλη




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.