Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Εθνική Σενεγάλης ενόψει Μουντιάλ: Ο προπονητής φερόταν να αρνείται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ - Διαψεύδει η ομοσπονδία

Χάος στην Εθνική Σενεγάλης ενόψει Μουντιάλ: Ο προπονητής φερόταν να αρνείται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ - Διαψεύδει η ομοσπονδία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2026 21:38
Μεγάλη αναταραχή επικράτησε τα τελευταία 24ωρα στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Ομάδας της Σενεγάλης, δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.

Σύμφωνα με αφρικανικά μέσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πάπε Τιάου, φερόταν να αρνείται να ταξιδέψει με την αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αιτία το συμβόλαιό του με τα «Λιοντάρια της Τεράνγκα», που φημολογείτο ότι είχε λήξει από τον Φεβρουάριο.

Από την πλευρά της ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης (FSF) διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση που «φούντωσε» από ορισμένα μέσα αλλά και μέσω των social media.

Ακραία περίπτωση προσφοράς* γνωριμίας - Περισσότερα κάνοντας εγγραφή ή "κλικ" στο ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (27/5), η FSF δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας στο προεδρικό μέγαρο της Σενεγάλης, όπου η αποστολή συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Μπασιρού Ντιομάγιε Φαγιέ, ενώ αργότερα κυκλοφόρησαν πλάνα από την παρουσία των παικτών στο αεροδρόμιο.

Μερικές ώρες αργότερα όμως, η ομοσπονδία παραδέχθηκε ότι υπήρξαν προβλήματα με το ταξίδι της ομάδας, καθώς η αναχώρησή της καθυστέρησε, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αυτό συνέβη λόγω διοικητικών και οργανωτικών λόγων που σχετίζονταν κυρίως με την καθυστερημένη έκδοση αδειών λειτουργίας για την ειδική πτήση προς τις ΗΠΑ, αλλά και με εκκρεμότητες στη διαδικασία έκδοσης βίζας για μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Όπως και να 'χει, οι φήμες που κυκλοφόρησαν έφεραν αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας λίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, με τη Σενεγάλη να έχει δύσκολο έργο στον όμιλο που συμμετέχει, καθώς πλην του αδύναμου Ιράκ, έχει να αντιμετωπίσει την παντοδύναμη Εθνική Γαλλίας και την πληθωρική Εθνική Νορβηγίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.