Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σαουθάμπτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σαουθάμπτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 22:30
Με τον νεοαποκτηθέντα Ελία να πετυχαίνει δύο γκολ (14’, 62’), η Σαουθάμπτον κέρδισε με 2-1 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, ανεβαίνοντας ξανά στην 3η θέση με 42 βαθμούς. Φωνάζουν για πέναλτι στο φινάλε οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν προσωρινά με γκολ του Γκουφράν (29’).

Δεν σταματάει πουθενά η Σαουθάμπτον! Μετά τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ (2-0) και το «διπλό» στο «Όλντ Τράφορντ» (1-0), οι «Άγιοι» του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισαν με 2-1 τη Νιούκαστλ μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και συνεχίζουν να διατηρούνται σε θέσεις… Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ελία, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σαουθάμπτον να πετυχαίνει και τα δύο γκολ (14’, 62’) χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από τον Φεβρουάριο του 1997.

Η Σαουθάμπτον είχε και δοκάρι με τον Πελέ για ένα 3ο γκολ, ενώ στον αντίποδα, η Νιούκαστλ ισοφάρισε προσωρινά με γκολ του Γκουφράν (29’) ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Φοντέ στην περιοχή.

Ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα με αποτέλεσμα η Σαουθάμπτον να πάρει τη νίκη και να ανέβει ξανά στην 3η θέση με 42 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.