Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Μίλαν ο Σούσο

Και επίσημα στη Μίλαν ο Σούσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 14:55
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Σούσο στη Μίλαν, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών με τους «ροσονέρι», αποχωρώντας από τη Λίβερπουλ μετά από τρία χρόνια παρουσίας στους «κόκκινους».

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Σούσο. Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε έρθει σε συμφωνία με τους «ροσονέρι» για να υπογράψει το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, ωστόσο θα ενισχύσει από τώρα την ομάδα του Ιντζάγκι, υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών.

Ο Σούσο αντιμετώπιζε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα να σημειώσει μόλις μια συμμετοχή τη φετινή σεζόν, σε παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τη Μίντλεσμπρο, όπου μάλιστα κατάφερε να σκοράρει.

Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλμερία, μετρώντας 3 γκολ και 7 ασίστ σε 33 παιχνίδια στη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Συνολικά σημείωσε μόλις 21 εμφανίσεις με τη φανέλα τη Λίβερπουλ, στην οποία αγωνίζεται από το 2012.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα παίκτης της Μίλαν. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο. Αρχίζω μια νέα ιστορία εδώ» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Σούσο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.