Τέλος από τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ – Ψάχνει την επόμενη ομάδα του
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποχωρεί από τη Σπαρτάκ Μόσχας, με τον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να μένει ελεύθερος και να αναζητά ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του.Ο 28χρονος Μολδαβός αποχαιρέτησε τη ρωσική ομάδα μέσω social media, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ, Σπάρτακ, για τα τελευταία τρία χρόνια! Ήταν χαρά μου».
Είχε μετακομίσει στη Μόσχα το 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην προχωρούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους.
Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να σκοράρει, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ρωσίας.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Στην καριέρα του έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες των Πόρτο και Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό από το 2021, καταγράφοντας 120 εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους».
Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τα σενάρια τον συνδέουν, μεταξύ άλλων, και με Γαλλία και Ιταλία, όμως, αυτή τη στιγμή, η Πορτογαλία εμφανίζεται ως το πιθανότερο ενδεχόμενο, καθώς υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.