Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκοψε» Τζαβέλλα ο Αναστασιάδης

«Έκοψε» Τζαβέλλα ο Αναστασιάδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2015 15:29
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καλλονή έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας, παρότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πλήρωσε το… μάρμαρο της βαριάς ήττας από τον Αστέρα, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Καλλονή, παρότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός έμεινε και ο ο Στέλιος Ποζατζίδης αλλά και ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή.

Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.