Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουένο: «Μιλήσαμε με Άρη και ΠΑΟΚ, έχουν ακόμα κάποια βήματα να κάνουν για την Euroleague»

Μπουένο: «Μιλήσαμε με Άρη και ΠΑΟΚ, έχουν ακόμα κάποια βήματα να κάνουν για την Euroleague»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/5/2026 19:31

Στις περιπτώσεις του Άρη και του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final Four 2026.

Ο ίδιος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι περιπτώσεις των δύο ελληνικών ομάδων, που φιλοδοξούν να επανέλθουν κι αυτές στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο κ. Μπουένο τόνισε ότι υπήρξαν συζητήσεις με τους δύο συλλόγους και ότι έχουν φιλόδοξο πλάνο και όραμα, ωστόσο θα πρέπει να κάνουν ακόμα κάποια βήματα πριν μπορέσουν να συμμετάσχουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο:

«Η EuroLeague είναι μια φανταστική διοργάνωση, κάθε παιχνίδι μετράει. Αυτό δείχνει πόσο υψηλό είναι το επίπεδό της. Είχαμε συζητήσεις και με τους δύο συλλόγους. Νομίζω ότι, όταν είναι έτοιμοι, θα το εξετάσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που μιλάμε μαζί τους, έχουν όραμα, όπως και οι ιδιοκτήτες τους επίσης.

Είναι ζήτημα του πώς θα είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν· πρέπει να κάνουν κάποια βήματα ακόμα. Το επίπεδο αυτής της λίγκας είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι φιλόδοξοι, αλλά πρέπει να περιμένουν και να συνεχίσουν να μεγαλώνουν»
.

Θα βαφτεί «ερυθρόλευκη» η Euroleague;
Αν το «βλέπεις», επωφελήσου από την προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κούπα του Ολυμπιακού με πολύ εύκολη εγγραφή
(*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.