Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου»

Μέσι: «Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2015 19:48
Αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τόνισε πως δεν ξέρει αν θα αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Αν και παραδέχτηκε πως επιθυμεί να σταματήσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ούτε αν θα σταματήσω την καριέρα μου στη Νιούελς, ούτε που θα είμαι τον επόμενο χρόνο… Πάντα λέω ότι θα μου άρεσε να σταματήσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά πότε δεν ξέρεις τι θα συμβεί, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο όπου όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα βράδυ» δήλωσε από τη Ζυρίχη όπου απονέμεται η Χρυσή Μπάλα.

Ο Αργεντινός πάντως με δηλώσεις του στο κανάλι της Μπαρτσελόνα διέψευσε τα όσα γράφονται:

«Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω. Όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί αυτές τις μέρες είναι ψευδή. Για τη σχέση μου με τον Λουίς Ενρίκε, για την Τσέλσι, για τη Μάντσεστερ Σίτι… Δεν έχω καμία σκέψη να φύγω. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει καταφέρει, έχει πετύχει ένα σπουδαίο ρεκόρ από γκολ. Είναι κομβικός για πολλά παιχνίδια. Είχε μία φανταστική χρονιά. Σίγουρα, θα ήθελα να παίξω μαζί του, αν και θα είναι δύσκολο να συμβεί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.