Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νομπόα: «Το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ» (video)

Νομπόα: «Το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2015 01:02
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Κρίστιαν Νομπόα, ο οποίος παραδέχθηκε πως ένας πολύ μεγάλος λόγος που τον έκανε να έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη θέση της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Τις πρώτες του δήλωσες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Κριστιάν Νομπόα, με τον μέσο από το Εκουαδόρ να δηλώνει ενθουσιασμένος για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε ο «δικέφαλος του Βορρά» να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νομπόα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτήν τη μεταγραφή. Νιώθω πάρα πολύ καλά που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος και στόχος μου είναι να χαρώ το ποδόσφαιρο και να περάσω όσο καλύτερα γίνεται»

Για την ομιλία που είχε με τον Νάτχο: «Μίλησα με τον Νάτχο. Μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας, όπως και για την πόλη που είναι μαγική. Οπότε ήταν δεδομένο για εμένα ότι θα έρθω εδώ».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Εδώ και δέκα μέρες ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε σαν προοπτική. Έπρεπε να κάτσω να σκεφτώ όλες τις επιλογές που είχα. Ένας πολύ μεγάλος λόγος που με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση για φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Συνεπώς αποφάσισα να έρθω στην ομάδα για την βοηθήσω και να βοηθηθώ κι εγώ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να τα δώσω όλα για αυτή. Θέλω να δώσω το 100% σε όσα παιχνίδια της ομάδας κι αν συμμετάσχω
».

Για τον στόχο του: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, εκεί θα δώσουμε βαρύτητα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.