Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Δεν περίμενα να φύγω…»

Μίτσελ: «Δεν περίμενα να φύγω…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 03:51
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ δήλωσε πως δεν περίμενε να φύγει από τους «ερυθρόλευκους» και ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως. Τι είπε για την εμπειρία του, τον Αφελάι αλλά και για το μέλλον του.

Ο Μίτσελ είπε μεταξύ άλλων στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser για:

Την αποχώρησή του: «Η αλήθεια είναι πως δεν παίζαμε καλά, όμως ήμασταν σε καλή θέση. Δεν περίμενα να φύγω από την ομάδα. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την διοίκηση που με ενημέρωσαν ότι πρέπει να σταματήσει η συνεργασία μας».

Τα προβλήματα και τις σχέσεις του με τον Αφελάι και τον Καρεμπέ: «Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για τον σύλλογο και όσα βίωσα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από πίσω. Ο Αφελάι ήρθε από μένα, όμως όπως και κάποιοι παίκτες δεν είχαν την ιδανική συμπεριφορά για την ομάδα. Έτσι ήθελαν ο Αφελάι να φύγει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με τον Καρεμπέ έχω μία πολύ καλή σχέση. Δεν βλεπόμασταν συνέχεια και είμαι έκπληκτος απ' όσα ειπώθηκαν. Είναι ψέματα ότι δεν τα πηγαίναμε καλά».

Την εμπειρία του στον Ολυμπιακό: «Απόλαυσα αυτό που έκανα και ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Ευχαριστώ τον Κοβάσεβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να πάω στην ομάδα. Έχω να πω μόνο καλά λόγια... Εάν ήταν έκπληξη για μένα; Ναι ήταν, όμως σε όλη την διαδρομή ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και εάν σας το πω για την αγάπη του κόσμου αλλά και των παικτών. Όχι μόνο έγινα γνωστός σε όλους αλλά αναγνωρίστηκα πολύ»

Το μέλλον του: «Το λέω ξανά πως βρέθηκα προ εκπλήξεως. Αιφνιδιάστηκα! Υπάρχουν πολλά πράγματα για να λύσω πριν επιστρέψω στην Ισπανία. Τώρα θα υπάρχει χρόνος για να δω την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου να ακουστεί, όπως ακούστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ στην Ευρώπη και είμαι περήφανος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.