Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Διπλό» στο «Φρίουλι» η Ρόμα

Σέριε Α: «Διπλό» στο «Φρίουλι» η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 16:01
Με γκολ του Αστόρι που είναι αμφίβολο αν θα έπρεπε να μετρήσει, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και έπιασε προσωρινά τη Γιουβέντους στην κορυφή της Σέριε Α. Φωνάζουν για πέναλτι στο Κονέ οι γηπεδούχοι.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2015 η Ρόμα, η οποία έφυγε με το «διπλό (1-0) από την έδρα της Ουντινέζε και ισοβαθμεί προσωρινά με τη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ της νίκης για τους «τζιαλορόσι» πέτυχε στο 17’ ο Αστόρι, ωστόσο παρά τα αρκετά ριπλέι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος του Ορέστη Καρνέζη.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις, με κορυφαία αυτή στις καθυστερήσεις, όπου βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Φλορέντσι.

Βασικός για την Ουντινέζε αγωνίστηκε και ο Κονέ ο οποίος λίγα λεπτά πριν το φινάλε ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Στον αντίποδα, βασικοί αγωνίστηκαν οι Χολέμπας και Μανωλάς, ενώ ο Τοροσίδης μπήκε στο παιχνίδι στο 66’, αντικαθιστώντας τον Μαικόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.