Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2015 16:33
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες με τις δύο ομάδες να είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να ανοίξουν το σκορ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε παιχνίδι που συνεχίστηκε σήμερα μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω της πυκνής ομίχλης που δεν επέτρεψε στην διεξαγωγή του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά από το 41ο λεπτό και η μοναδική μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, που είχε 14 λεπτά καθυστερήσεις, άνηκε στον Παναθηναϊκό. Στο 45+8’ ο Καρέλης βγήκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά αντί να πλασάρει, έδωσε στον Ατζαγκούν ο οποίος δεν μπόρεσε να φτάσει στην μπάλα και να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ ήρθε στο 54’, καθώς μετά από λάθος στην άμυνα, ο Ίλιτς βρήκε τον Κοροβέση ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, με τους Στιλ και Τριανταφυλλόπουλο να σώζουν σωτήρια.

Η είσοδος του Μπεργκ στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε την εικόνα των «πράσινων» που δεν μπορούσαν να απειλήσουν σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που είχε νέα ευκαιρία με τον Ίλιτς στο 61’.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε χωρίς μεγάλες φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου έγινε… χαμός, με τον Παναθηναϊκό να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρέλη στο 84', το 87' και το 90'+2! Στην πρώτη φάση το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά προσπάθησε να κρεμάσει τον Βελλίδη, χωρίς αποτέλεσμα. Στην τελευταία φάση ο Έλληνας άσος βρέθηκε ξανά σε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ είχε καλή στιγμή με σουτ του Ακόστα στο 85’, ενώ στο 88’ ο Στιλ απόκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσουκαλά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πλέον στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -6 από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Ατρόμητο και Ξάνθη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.