Μεντιλίμπαρ: «Να νικήσουμε την ΑΕΚ για να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Για τη νίκη στην Allwyn Arena, μέσω της οποίας θα εξασφαλίσει η ομάδα του 2η θέση, θα αγωνιστεί αύριο (17/5) ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι παρά το πλεονέκτημα των δύο βαθμών κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του πρέπει να παλέψει για το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίχως να την απασχολεί τι θα γίνει στο παιχνίδι της Λεωφόρου, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό.
Φέρ’ την! 🎤
Eurovision Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα* με εγγραφή
Eurovision Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα* με εγγραφή
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV:
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θέλουμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, αφού στην πρώτη πια δεν μπορούμε να είμαστε. Θέλουμε να τα καταφέρουμε για να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά».
Για το αν θα τσεκάρει τι συμβαίνει στο άλλο ματς: «Όχι. Την τελευταία φορά δεν ήξερα καθόλου τι συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι. Κάποιοι στον πάγκο γνώριζαν, αλλά δεν άκουσα καθόλου τι γινόταν και έμαθα το αποτέλεσμα μετά. Πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις εσύ την δουλειά. Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε από εμάς. Αν κερδίσουμε δεν θα μας ενδιαφέρει καθόλου τι έγινε στο άλλο παιχνίδι».
Για το πώς θα φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός: «Στα παιχνίδια που παίξαμε φέτος με την ΑΕΚ ήρθαν όλα τα αποτελέσματα. Ένα χάσαμε, ένα κερδίσαμε και ένα ήρθαμε ισόπαλοι. Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο που παίξαμε απέναντί τους στα πλέι-οφ δεν ήμασταν καλοί. Όχι όμως πως και η ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα καλύτερη από εμάς. Νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι και αυτός που θα είναι πιο εύστοχος θα κερδίσει και τους τρεις βαθμούς».