Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον «πάγο» Καβάνι και Λαβέτσι

Στον «πάγο» Καβάνι και Λαβέτσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2015 03:23
Οι Έντισον Καβάνι και Εζέκιελ Λαβέτσι καθυστέρησαν να επιστρέψουν πέντε ημέρες από τις διακοπές τους και γι’ αυτό ο Λοράν Μπλαν αποφάσισε να τους στείλει στην… εξέδρα για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας.

Καβάνι και Λαβέτσι αποφάσισαν χωρίς άδεια να επεκτείνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους κατά πέντε ημέρες, ωστόσο η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν τους άφησε ατιμώρητους.

Όπως αποκάλυψε ο Λοράν Μπλαν, οι δύο παίκτες θα λείψουν τουλάχιστον από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας (με Μονπελιέ για το Κύπελλο και Μπαστιά για το πρωτάθλημα) ενώ παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο (δεν έγινε γνωστό το ποσό).

«Θα μείνουν σίγουρα εκτός από τα ματς με Μονπελιέ και Μπαστιά και μετά θα αξιολογήσουμε εάν θα επεκταθεί η περίοδος της τιμωρίας. Αυτό που έκαναν ήταν ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο», δήλωσε ο Μπλαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως Καβάνι και Λαβέτσι θα έπρεπε να βρίσκονται στο Μαρακές στις 27 Δεκεμβρίου για ένα φιλικό με την Ίντερ, ωστόσο οι δύο άσοι δεν έδωσαν το «παρών». Μάλιστα ο δεύτερος σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.