Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Μόγιες κέρδισε τη Μπαρτσελόνα! (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Μόγιες κέρδισε τη Μπαρτσελόνα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 23:53
Με αυτογκόλ του Άλμπα στο 2ο λεπτό, η Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες κέρδισε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα» και δεν επέτρεψε στους «μπλαουγκράνα» να περάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Βαλένθια ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να την προσπεράσει –με παιχνίδι περισσότερο- στην κορυφή, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες!

Οι Βάσκοι πήραν τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ του Άλμπα στο 2ο λεπτό, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός ενδεκάδας τους Μέσι και Νεϊμάρ, ωστόσο η παρουσία των δύο άσων στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε την εικόνα των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Με την ήττα, η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 38 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη Ρεάλ που έχει παιχνίδι λιγότερο. Στον αντίποδα, αυτή ήταν μόλις η τέταρτη νίκη της Σοσιεδάδ στο φετινό πρωτάθλημα και το αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις είναι κόντρα σε Ρεάλ (4-2), Μπαρτσελόνα (1-0) και Ατλέτικο (2-1)!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.