Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 17:02
Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκη» και να μειώσει ξανά στο -1 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Εντιγκά (17’) και Μήτρογλου (73’) τα γκολ, ισοφάρισαν προσωρινά στο 50’ με τον Αγκιλέρα οι φιλοξενούμενοι, που «άγγιξαν» την ανατροπή στο 72’ (σωτήρια απόκρουση του Ρομπέρτο).

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι και τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο με γκολ του Μήτρογλου πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Καραϊσκάκη» και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ.

Δύο λάθη του Ολυμπιακού σε άμυνα και κέντρο στα πρώτα λεπτά επέτρεψαν τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τους Τσουράκη (7’) και Τόρες (8’).

Η ομάδα του Μίτσελ είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Πλατανιά. Τη λύση έδωσε τελικά ο Εντιγκά, ο οποίος με ξερό σουτ εκτός περιοχής στο 17', κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός συνέχιζε να παρουσιάζει προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας ως καλές στιγμές μόλις μια προβολή του Μπενίτες στο 24’ που πέρασε άουτ και ένα σουτ του Τσόρι στο 28’ που έδιωξε με γροθιές ο Ολιμπά.

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο ξεκίνημα της επανάληψης «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη», ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Αγκιλέρα στο 50’, έπειτα από κάθετη πάσα του Τόρες.

Ο Ισπανός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 72’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο, ωστόσο ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έσωσε την ομάδα του.

Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ο Τσόρι βρήκε τον Μήτρογλου και ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε από κοντά να ξαναδώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ολυμπιακό να μειώνει ξανά στο -1 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Φορτούνης (58' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (86' Διαμαντάκος), Μπενίτες (58' Ντοσεβί).

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς (61' Μενδρινός), Μπανανά, Τσουράκης (45+1' Φιγκουέιρα), Ιτούα, Μαχαμάτ (80' Γουνδουλάκης), Μπεριάν, Τόρες, Δημήτρης, Αγκιλέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.